Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bytte et produkt kjøpt på nettet i deres merkevarebutikk, Run & Relax, på Eger?
Ja, fullprisprodukter kjøpt på nettet (www.runandrelax.com) kan byttes i vår merkevarebutikk, Run & Relax Brand Store på EGER Karl Johan, Oslo. Dersom du ønsker å få refusjon/pengene tilbake kan byttingen kun gjøres ved å sende produktet tilbake til: Run & Relax Scandinavia AS, PB. 19, 4855 Froland

Hvordan og hvor legger jeg inn min rabattkode? 
Ved å skrive inn koden skal rabatten din bli synlig og beløpet justeres atuomatisk. Etter at du har lagt inn din rabattkode fortsetter du til utsjekk.

Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?
Du får kjøpt gavekort vår brand store på Eger Karl Johan - da må også gavekortet brukes der. 
Vi jobber med ny løsning for salg av gavekort på nett, dette vil bli tilgjengelig snart! 

Hvordan kan jeg returnere eller bytte en vare?
Du har 14 dagers angrefrist på produktene du kjøper i nettbutikken. Dersom du angrer på kjøpet innen 14 dager, kan du sende varen tilbake, og vi vil refundere beløpet du har betalt for varene. Produktet må returneres i den stand det ble mottatt. Produktet skal ikke brukes/testes. Kjøperen må selv betale returporto. Ved retur eller bytte av produkter kan du bruke følgende adresse:

Norske kunder:
Run & Relax Scandinavia AS
P.b. 427
1327 Lysaker
Norge 

Internasjonale kunder:
Run & Relax / Elogistik AB
Fabriksgatan 3,
533 33 Götene
Sverige

Husk å legge ved en beskrivelse på mottatt angreskjema dersom du ønsker å bytte produktet til en annen størrelse eller farge, eller om du ønsker å returnere produktet mot refusjon/få pengene tilbake.
Du kan kun bytte til et produkt som koster det samme som varen du har kjøpt. Dersom du ønsker å bytte til et produkt som koster mer eller mindre enn varen som du leverer, må du levere varen og få pengene tilbake - og deretter legge inn en ny ordre.

Merk: Det er viktig for oss at du er fornøyd. Ved reklamasjoner - produksjonsfeil eller feil i sømmene, ødelagte glidelåser o.l., kan du kontakte oss på: info@runandrelax.com
Vi vil da sende deg en returseddel slik at du vil slippe å betale fraktkostnad for retur av reklamasjoner. Dersom du har fått feil vare eller har mottatt en vare med produksjonsfeil, sender vi deg en ny vare gratis.

Hvor mye toll og avgifter må jeg betale?
Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer moms/VAT. Det vil si at alle kostnader knyttet til din bestilling vises i kjøpsprosessen før du utfører selve betalingen. Du får ingen overraskelser i form av ekstra kostnader ved mottak av varene. 

Hvordan fungerer tilbud/kampanjer?
Alle tilbud gjelder så lenge varen er på lager, eller er gyldig frem til og med den endelige datoen som er satt for et spesialtilbud/kampanje.

Er pakken min forsikret?
Alle kjøpene dine er forsikret mot tyveri og skader under transport fra Run & Relax Scandinavia frem til leveringsadressen. Når pakken er utlevert fra ditt lokale postkontor og signert for, er den ikke lenger dekket av Run & Relax.

Hvordan kan jeg spore bestillingen min?
Din pakke vil bli sendt som Servicepakke med Posten Norge (bring.no). Dette gir både deg og oss mulighet til å spore pakken underveis. I Sverige og Danmark vil pakken bli sendt og levert med Postnord.

Hvor lang er leveringstiden og hva koster frakten?
Vi bestreber etter å levere din bestilling så snart som mulig. Varene vil normalt bli pakket i løpet av 48 timer og mottatt innen tre-fem virkedager. For å sikre at du ikke opplever noen forsinkelser, vennligst sørg for at alle detaljer (navn, mobilnummer, levering og betalingsadresse) er lagt riktig inn.
Vær oppmerksom på at pakker til Sverige, Danmark og Finland blir sendt på tirsdager og fredager og levering kan ta opp til 10 dager.

Leveringskostnad:
Norge, Sverige, Danmark: NOK 79,- på ordre under NOK 1.000. Gratis frakt på bestillinger over NOK 1.000. 
Frakt Finland NOK 89,- på ordre under NOK 1.000 

Til hvilke land sender dere?
P.t. sender vi til Norge, Sverige, Danmark og Finland, men vi jobber kontinuerlig med å tilby distribusjon til nye markeder.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Run & Relax og er det trygt å bruke kredittkortet mitt på nettet?
Vi aksepterer Visa, MasterCard, American Express, Visa debet. Alle betalinger gjøres gjennom et sikkert kassasystem levert av DIBS. Ditt kredittkort vil bli belastet når bestillingen har blitt pakket og sendt. Norske kunder kan også betale med faktura. Merk at et fakturagebyr på kr 39, - vil bli lagt til regningen din og fakturaen vil følge pakken ved levering. 

Holdes min personlige informasjon privat?
Du kan være trygg på at din personlige informasjon blir holdt privat og konfidensiell, og vil ikke på noe tidspunkt bli delt med en tredjepart.

Trenger jeg å opprette en konto for å legge inn en bestilling?
Du kan handle på Run & Relax uten å opprette en konto, men registrerer du deg hos oss vil du ha følgende fordeler: 

  • Spore dine bestillinger og se tidligere kjøp.
  • Lagre adressen din slik at du kan handle enda raskere neste gang du handler hos oss.