Frakt og levering

Run & Relax leverer varer til Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I Norge vil det normalt ta ca 1 uke fra du bestiller varen hos oss til du mottar varen. For Sverige, Danmark og Finland vil det kunne ta opp mot 10 dager. I høysesong, f.eks juletider vil det kunne ta noe mer tid, men vi bestreber oss på å sende varene så raskt som mulig. Utsendelse til norske kunder skjer alle virkedager (mand-fred), mens utsendelse av varer til svenske, danske og finske kunder skjer 2 ganger i uken: tirsdag og fredag.

I Norge benytter vi Posten/Bring til frakt og levering. Vi benytter klimanøytral Servicepakke. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted. For Sverige, Danmark og Finland benyttes PostNord til frakt og levering. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted.

Fraktkostnad

  • Fri frakt på ordrer over NOK 1000 (unntatt Svalbard og Jan Mayen).
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til deg i Norge, Sverige og Danmark er NOK 79.
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til deg i Finland er NOK 89.
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til Svalbard og Jan Mayen er NOK 299. Vi gjør oppmerksom på at vi her tar forbehold om å benytte andre fraktalternativer enn Posten/Bring Service pakke.
  • Run & Relax tar forbehold om fortløpende endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering. Beløpet du belastes i frakt i vil til enhver tid komme opp når du kommer til kassen i nettbutikken.

Sporing
Du kan spore pakken ved hjelp av sendingsnummeret eller kollinummer.

Frakt/levering utenfor Skandinavia
Vi leverer normalt ikke til land utenfor Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Dersom du har andre spørsmål kan du ta kontakt på info@runandrelax.com.