Frakt og levering

Run & Relax leverer varer til Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I Norge vil det normalt ta ca tre dager fra du bestiller varen hos oss til du mottar varen. For Sverige, Danmark og Finland vil det kunne ta opp mot 10 dager. I høysesong, f.eks juletider vil det kunne ta noe mer tid, men vi bestreber oss på å sende varene så raskt som mulig. Utsendelse til norske kunder skjer alle virkedager (mand-fred), mens utsendelse av varer til svenske, danske og finske kunder skjer 2 ganger i uken: tirsdag og fredag.

I Norge benytter vi Posten/Bring til frakt og levering. Vi benytter klimanøytral Servicepakke. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted. For Sverige, Danmark og Finland benyttes PostNord til frakt og levering. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted.

Dersom du ønsker å bytte/returnere din vare, må du likevel hente ut din pakke på posten og sende den i retur. Uavhentede pakker vil bli belastet med kr 99.

Fraktkostnad

  • Fri frakt på ordrer over NOK 1000 (unntatt Svalbard og Jan Mayen).
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til deg i Norge, Sverige og Danmark er NOK 79.
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til deg i Finland er NOK 89.
  • Fraktkostnaden for å få pakken sendt til Svalbard og Jan Mayen er NOK 299. Vi gjør oppmerksom på at vi her tar forbehold om å benytte andre fraktalternativer enn Posten/Bring Service pakke.
  • Run & Relax tar forbehold om fortløpende endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering. Beløpet du belastes i frakt i vil til enhver tid komme opp når du kommer til kassen i nettbutikken.

Sporing
Du kan spore pakken ved hjelp av sendingsnummeret eller kollinummer.

Frakt/levering utenfor Skandinavia
Vi leverer normalt ikke til land utenfor Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Dersom du har andre spørsmål kan du ta kontakt på info@runandrelax.com.