Blogg


Velkommen til Run & Relax blogg! Vi og våre ambassadører skriver ukentlige innlegg, og vil gi deg inspirasjon i form av treningstips, oppskrifter, øvelser, nyheter, arrangementer og tips til selvutvikling og god praksis. 

Sjokoladesmoothie

Vi elsker smoothies. Perfekt til frokost eller som mellommåltid. Denne sunne og kremete sjokoladesmoothien må du bare prøve!

Arbeidsledig rumpe

Har du en rumpe som jobber for deg? Anneli Refsnes skriver om viktigheten av mobilitetstrening og viser enkle øvelser på video.

Mer energi til sommeren

Enkle tips du kan følge for å styrke kroppen på vei inn i våren og sommeren.

When life gives you lemons..

Hvordan gjøre det beste ut av situasjonen? Ambassadør Kristine Røst viser hvordan vi kan bruke motgang til å skape positive situasjoner og utfall.

Hva kan du forvente av din yogainstruktør?

Yoga har blitt enormt populært de siste årene og da har naturlig også interessen for å undervise yoga økt. Men hva betyr det egentlig å være en yogainstruktør? Svarene på dette spørsmålet kan variere veldig.

Mektig mandelgrøt

Mandelgrøt er et fint alternativ til vanlig havregrøt. Ambassadør Maren viser deg hvordan du lager denne deilige, glutenfrie grøten.

Be a beginner

Ambassadør Johanna lærer oss å komme ut av komfortsonen og utfordre oss selv. Det er da vi blir bedre!

Green Goddess Juice

Trine Berge deler en frisk og deilig juiceoppskrift som støtter kvinnens hormonsystem og stabiliserer blodsukkeret.

Yoga har vært en reise. I meg selv. Om meg selv.

For mange år siden var jeg den som lo av folk som mediterte og syntes yoga var teite greier. Jeg ville nok også ha sett på dette innlegget som tøv og fullstendig uinteressant..

Hva jeg tenker på når jeg løper

Sara Lossius skriver om løpeglede, egentid og meditasjon. Få inspirasjon til å snøre på deg joggeskoene!

Blåbær- og spinatsmoothie

Få oppskriften på denne superenkle smoothien som er full av næringsstoffer og passer perfekt til frokost eller mellommåltid.

Balance

”Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving”. – Albert Einstein. Balance exercises can help you maintain your balance and confidence at any age.

Give yourself permission to desire

When you give yourself permission to want what you want instead of replacing it with a substitution, you make contact with your hearts desire. When you listen to that language, you hear yourself.

5 øvelser for håndstående

Håndstående har blitt en slags kjendispose som er elsket og hatet av yogier verden rundt. Her er 5 øvelser som kan hjelpe deg å forberede kroppen til å ta form opp ned så du kan finne ditt forhold til denne omtalte posisjonen.

Blueberry Boost

Kickstart dagen med denne sunne og friske smoothien.

Detox- and rejuvenating retreat

De siste årene har det blitt veldig populært med retreater. En retreat er en mulighet til å få en etterlengtet pause fra hverdagen hvor man kan gjøre yoga, spise sunn mat og måte hyggelige mennesker som har samme interesser.

Derfor bør du trene yoga

Kjendisene elsker det, fashionistaene sverger til det og venninnene dine driver med det. Hvorfor er alle hekta på yoga?

C-Vitamin Smoothie

Prøv denne friske smoothien som kick-starter dagen og er god for immunforsvaret. Også perfekt å drikke etter trening!