Lene Puntervold


Lene er utdannet profesjonell danser fra LIPA (Paul McCartney skolen), og jobber freelance som danser. I tillegg har hun utdannelse innen trening og bruker mesteparten av tiden på Olympiatoppen, hvor hun jobber i en fagavdeling med fokus på å utvikle og gjennomføre beste praksis innenfor teknisk og motorisk trening for Toppidrettsutøvere.

Gjennom hele barndommen har jeg drevet aktivt med turn og rytmisk gymnastikk. Da jeg senere valgte å studere dans, var det fordi jeg har en sterk driv til å bevege meg utenfor satte mønstre, utrykke meg selv og utforske hva kroppen min er i stand til å klare. Denne fascinasjonenen tar jeg også med meg I jobben med ulike idrettsutøvere, hvor det handler om å analysere og optimalisere bevegelse og teknikk.

Det ligger også utrolig mange følelser i hvordan vi uttrykker oss og fungerer fysisk, så for meg personlig er trening mye mer enn bare fysisk utfoldelse. Det handler om mestring, grenser, glede og det å spille på lag med seg selv.

Treningsform
Dans er min meditasjon, det beste jeg vet om. Da går det mest I jazz, moderne, hip hop og floorwork. Ellers blir det mye løping, styrketrening og yoga. Det siste året har det blitt mye Yogance, en blanding av akrobatisk yoga og dans.

Om Run & Relax
Jeg er utrolig privilegert over å få være ambassadør for Run and Relax. I en hverdag hvor jeg omtrent bor i treningstøy, forflytter meg mellom jobb og trening, er det fantastisk å ta på seg noe så behagelig og man samtidig fåler seg jentete og vel i. Klærne er freshe, feminine og er helt supre under trening og yoga, med en passform og støtte som gjør det veldig behagelig å bevege seg i. En litt second-skin følelse. Jeg er også imponert og stolt over hva konseptet står for, noe som det gjør det desto kjekkere å være en del av Run & Relax-teamet.

Kontaktinfo

Arbeidsted: Olympiatoppen
Email: lene.puntervold@olympiatoppen.no
Instagram: lpuntervold
Hjemmeside: www.lenepuntervold.blogg.no