Sassa Asli 


Sassa er en internationellt certifierad Yoga lærare RYT 200 från Beloved Yoga Washington, D.C. samt Personlig Tränare genom Ylab, school of Health and Exercise i Stockholm. Hon har i tillegg tagit diverse kurser inom kettlebell, kost och trening, detta for att få en holistisk helhetssyn inom sitt arbetsområde.

Idag driver hon en av Sveriges mest kænda yoga och treningsbloggar med helhethälsa i fokus. Hon jobbar också med PT-Online samt frilansar i tidningar som Women's Health, samarbetar med kænda varumårken samt syns flitigt i hälso- samt yogatidningar. Hon var också utsedd till topp 10 besta helsobloggar av Aftonbladet, samt nominerad i Life Blog Awards 2015 som Besta Hälsoblogg i Sverige.

Att arbeta med helsa er er stor drøm som jag har førverkligat. Det er stor gledje att vakna till arbetsdagar der jag kan jobba med min passion, något som ger så otroligt mycket tillbaka! Att utbilda mig inom Yoga var bland det bästa jag gjort och jag ser mycket fram emot att fortsätta vara både lærare och student. Men också jobba vidare kreativt med att inspirera menniskor till ett gladare och hälsosammare liv!

Websider / solsiale medier
Blogg: www.sassaasli.com
PT-Online: www.ptsassa.com
Facebook: Sassa Asli Healthy Lifestyle
Instagram: @sassa_asli