Maren Aasen


Jeg er utdannet ernæringsterapeut, og har en bachelor i ernæringsfysiologi. Jeg er opptatt av hvordan kosthold og livsstil påvirker helsen vår, både fysisk og psykisk.

Ernæringsterapien tar utgangspunkt i at sykdom er en ubalanse forårsaket av feil kosthold, mangel på næringsstoffer og en belastende livsstil. Gjennom å gjøre endringer kan man ofte være i stand til å lindre plagene ved mange kroniske sykdommer. Problemer ved vekt, energi, søvn, stoffskiftet, blodsukker, muskel- og ledd, hjerte- og kar, stress og kroniske lidelser er noe av det jeg jobber med.

Jeg vokste opp på en gård i Nord-Trøndelag, der vi produserer ost, is og flere andre produkter. Min familie har inspirert meg med lidenskapen for hjemmelaget og lokal mat. Dette har ført til min interesse, og nå mitt yrke innen ernæring. Jeg fokuserer på matglede, kvalitet, planlegging og mat tilpasset hver enkeltes behov.

Variert trening har alltid vært en del av min hverdag. Først dans, så volleyball på toppidrettslinje, og senere idrettsfag på Bali. Nå varierer jeg stort sett mellom løping, styrke, yoga, ski, surfing og snowboard.

Utdanning:

  • Ernæringsterapi, TMS (Tunsberg Medisinske Skole)
  • Optimal Trening og Ernæring, TMS
  • Kostveileder, TMS
  • Bachelor i ernæringsfysiologi, Atlantis Medisinske Høgskole
  • Mat og helse, Universitetet i Stavanger
  • Idrett 1, Gateway College, Bali
  • Idrettsfag, volleyballinja, Steinkjer VGS, 2006 – 2009

For øyeblikket befinner jeg meg hjemme på gården i Trøndelag, da jeg har startet bedriften Surf Kombucha, produksjon av kombucha, en sunn, sprudlende og frisk drikk! Les mer om Surf Kombucha på HER, og på facebook og instagram.

Jeg jobber også som ernæringsterapeut, og er tilgjengelig for online konsultasjon for hjelp til kosthold- og livsstilsendringer. Ta kontakt på post@marenaasen.