Influencer Ambassadører

Influencer Ambassadors are sporty individuals who are active in social media and who want to be an inspiration for others through sharing experiences from their daily practice.


Sara Lossius

Sara er tobarnsmamma, gründer, tidligere kommunikasjonsrådgiver, kettlebell-entusiast, blogger, forfatter, foredragsholder og kvinnen bak Norges største helsepodcast, Ingefær. Les mer som Sara her!

Sassa Asli

Sassa er en internationellt certifierad Yoga Lærare samt Personlig Tränare genom Ylab. Idag driver hon en av Sveriges mest kænda yoga- och treningsbloggar med helhethälsa i fokus. Les mer om Sassa her!

Signe Schineller

Jeg utdannet meg til yogainstruktør i Goa, India. I dag jobber jeg som yogalærer, interiørstylist, journalist & foredragsholder. Så er jeg utrolig glad i å ta bilder! Les mer om Signe her!

Melina Magulas

Melina Magulas er en gresk-norsk langrennsløper, som også underviser på Bårdar Danseinstititt i kosthold og ernæring. Hun har master i idrettsvitenskap med spesialisering i idrettsfysiologi og biomekanikk. Les mer om Melina her!

Maren Aasen

Maren er utdannet ernæringsterapeut, og har en bachelor i ernæringsfysiologi. Hun er opptatt av hvordan kosthold og livsstil påvirker helsen vår, både fysisk og psykisk. Les mer om Maren her!